2012: het jaar dat..

En zo zijn we alweer in januari 2012 beland. 2011 is voorbij gevlogen. Een jaar waarin er een hoop is gebeurd, maar absoluut een mooi en succesvol jaar.

2011

Het begin van 2011 ligt nog vers in het geheugen: het was nl. onze eerste maand online als Tienvooracht. Een spannende tijd. Maar alles pakte goed uit. Zo hebben we in korte tijd een aantal leuke en uiteenlopende websites (waarvan een aantal nog toegevoegd moet worden) op mogen nemen in ons portfolio. Ook zijn we nu nog druk bezig met de ontwikkeling van een aantal sites en staan de volgende opdrachten alweer klaar!

Geweldig dus! We zijn onze opdrachtgevers dan ook meer dan dankbaar.

Verder hebben we weer veel kennis opgedaan en toegepast en hebben we definitief de keuze voor WordPress als CMS gemaakt. Dit houdt in dat WordPress als CMS aan de basis staat van alle websites die wij maken (tenzij er een specifieke wens is natuurlijk, we zijn immers niet de beroerdste).

We zijn dan ook volledig de WordPress weg ingeslagen. Een keuze waar we erg blij mee zijn.

2012

Maar genoeg over 2011, veel interessanter is 2012. Terugblikken is leuk en leerzaam, maar we kijken liever vooruit. Wat gaat 2012 ons brengen?

In 2012 gaan we verder in dezelfde lijn. We gaan weer minstens zo hard aan het werk voor al onze klanten, we verwelkomen uiteraard graag nieuwe klanten en we gaan bezig ons nog verder te specialiseren in WordPress.

U leest het al: we gaan 2012 in vol goede moed. We wensen iedereen dan ook een goed, gezond en succesvol 2012 toe!

Geplaatst in: Updates Reageer

Geen reacties

Er is nog niet gereageerd op dit artikel.

Plaats een reactie