Ede voor Duchenne

Stichting Ede voor Duchenne wil bijdragen aan het steeds verder omhoog schroeven van de levensverwachting van kinderen met Duchenne spierdystrofie. Daarom maken zij zich sterk om onderzoek naar een genezing of behandeling voor Duchenne spierdystrofie te versnellen. Op deze manier hoopt de stichting zoveel mogelijk leed te verzachten en te voorkomen, zowel van de patiëntjes zelf als de mensen in hun omgeving.

In het kader van “een steentje bijdragen” heb ik voor Stichting Ede voor Duchenne de bestaande website onder handen genomen en voorzien van een nieuw ontwerp. Ook heb ik de site gebouwd op WordPress om het onderhoud en gebruik zo eenvoudig mogelijk te maken.

De nieuwe website van Stichting voor Duchenne ziet er niet alleen fraai uit maar is ook nog eens uitermate geschikt om mensen te informeren over Duchenne spierdystrofie, de stichting zelf en het sportevenement “Ede voor Duchenne” maar ook om bezoekers te informeren over het laatste nieuws en natuurlijk om (nieuwe) donateurs te werven.

Details