In uitvoering: Bouwbedrijf van Ree

bouwbedrijf-van-ree

Onlangs was op onze Twitter te lezen dat we aan de slag gaan met een nieuwe website voor bouwbedrijf Van Ree te Ede. In de tussentijd hebben we dus niet stilgezeten. Bouwbedrijf Van Ree is eenĀ  middelgroot bouwbedrijf dat zicht richt op nieuwbouw, verbouw en onderhoud en renovatieprojecten, zowel in de woningbouw als utiliteitsbouwsector in de regio midden Nederland.

Nadat we alle wensen van het bedrijf op een rijtje hebben gezet, zijn we aan de slag gegaan met het ontwerp. We hebben gekozen voor een full page achtergrond, iets dat het visueel altijd goed doet. De interactieve slider maakt dit alles tot een visueel aantrekkelijk geheel. Het is een erg mooi project, en we hebben dan ook met plezier hard gewerkt aan een ontwerp.

Het ontwerp is inmiddels goedgekeurd, en de bouw van de website is van start gegaan. Ook dit keer hebben we meerdere custom features in de website ingebouwd. Deze komen met name tot hun recht op de pagina waar bouwbedrijf Van Ree hun projecten laat zien. De toegevoegde filterfunctie maakt dit voor de bezoeker nog gebruiksvriendelijker. Voor het einde van januari gaat de nieuwe website van bouwbedrijf Van Ree live, en dat betekent snel schakelen.

Houd onze website en Twitter in de gaten voor updates en de live gang van dit pareltje!

Geplaatst in: Nieuws, Preview Tags: Een reactie

Plaats een reactie